Snöstorm utomhus – jag nöjer mig med en gammal snöbild

brunt löv med snö makrofoto

Det får bli en snöbild från förra året, för i dag stannar jag inomhus och beundrar yran genom fönstret framför skrivbordet. Jag ser snöstormen som ett tecken på att jag ska tillbringa dagen i lägenheten, jag som behöver vila kroppen. Året har börjat i ett rasande tempo och jag börjar känna av det fysiskt. Jag har en konstant mjölksyra. Jag tror till och med att jag ska sjunka ner i ett bad, så får resten av eftermiddagen bli vad den blir. Kanske skulle öppna en av akvarellböckerna jag lånat av biblioteket och mysläsa en stund?

6 kommentarer

 1. Klokt att vila. Jag hade total vilodag i går och även den här dagen går nog i lugnets tecken trots att jag längtar ut. Bastu är det jag kopplar av med.
  Så fint med snö på fjolårslöven.

  1. Har du egen bastu? Så himla härligt! Ja, rätt sorts värme kan göra susen för värken och vilan. Jag gillar att krypa ner i soffan eller sängen med en värmekudde. Tack, snö på löv är vackert. Den här snöomgången har jag dock inte varit ute så mycket. Varberg är som en enda isbana, och jag vill ogärna halka. 😅

 2. Visst finns det mysighetsfaktor med att följa snöstormar då vi sitter inomhus. Annars tycker jag att mängderna av snö vi fått i år i södra Finland börjar räcka nu 😀

  1. Å, men jag kan tänka mig att ni haft mycket snö! Här kommer det i omgångar, blir liggande ett par dagar och sedan regnar det bort. Då har ni inte fått några vårblommor ännu, eller?

 3. Här har vi haft minusgrader men nästan ingen snö. Däremot skulle det nog komma snö ikväll och natt som jag fattade det rätt. Själv har man äntligen kunnat gå till radion igen efter att ha varit sjuk förra veckan.

  1. Så härligt att du mår bättre och är tillbaka på radion! Fortsätter du med ditt radiomanus? Ska bli kul att få höra mer om din skapelse, det verkar ju så himla coolt att jobba på radio som du gör. Hoppas du haft det bra trots veckans snöstormar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: